Ніжні курячі гомілки з соусом дзадзикі стануть справжнім відкриттям нових смаків для вашої родини. Цей рецепт настільки простий, що його зможе повторити навіть початківець.

Читайте також Альтернатива мангала: як вдома приготувати курячий шашлик, щоб усім посмакувало

Курячі гомілки не тільки смачні, а й швидкі у приготуванні, тож за короткий час можна нагодувати усю родину. Щодо гарніру до м'яса: обирайте овочевий салат, улюблену кашу чи французьку картоплю.

Рецепт курячих гомілок з соусом дзадзикі

  • Час: 1 година 50 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  • До курячих гомілок додаємо йогурт, спеції, олію та все перемішуємо.
  • Залишаємо на 30 хвилин курочку, щоб вона трішки промаринувалась.
  • Випікаємо гомілки в рукаві за температури 190 градусів 60 хвилин, після розрізаємо рукав і підвищуємо температуру до 220 градусів та час від часу перевертаємо курочку для обсмаження з усіх сторін.
  • Викладаємо гомілки в миску, додаємо подрібнену зелень, натертий свіжий часник, шматочок масла та натертий пармезан. Усе перемішуємо.

Курячі гомілки виходять дуже ніжні та соковиті.

Рецепт соусу дзадзикі

Приготування:

  • Натираємо огірок на дрібній тертці та вижимаємо сік, додаємо йогурт, кріп та сіль. Ставимо в холодильник на годину, краще це робити одночасно з приготуванням гомілок.
  • Подаємо гарячі курячі гомілки разом із соусом дзадзикі.

Смачного!