Курячі гомілки швидкі у приготуванні, тож за короткий час можна нагодувати усю родину. Додатково подайте їх з соусом дзадзикі та вареною картоплею і насолоджуйтеся відмінним обідом.
Читайте також Яловича котлета – універсальний продукт: три оригінальні рецепти, які це доведуть
До курячих гомілок підійдуть різні варіанти гарнірів: макарони, каші, як гречка чи рис, картопля чи овочеві салати. Смачно також із рагу чи запіканкою.
Рецепт курячих гомілок
- Час: 45 хвилин
- Порції: 4
Приготування:
- До курячих гомілок додаємо йогурт, спеції, олію та все перемішуємо. Для насиченого смаку, залишаємо маринуватися на 30 хвилин курочку, або одразу переходимо до приготування.
- Перекладаємо курячі гомілки в рукав для випікання. Розігріваємо духовку до 190 – 200 градусів.
- Випікаємо гомілки в рукаві 45 – 60 хвилин, після розрізаємо рукав і підвищуємо температуру до 220 градусів. Час від часу перевертаємо курочку для обсмаження з усіх сторін.
- Викладаємо гомілки в жаротривку миску, додаємо зелень, натертий свіжий часник, шматочок масла та натертий пармезан. Усе перемішуємо.
- Курячі гомілки виходять дуже ніжні та соковиті.
- Для соусу змішуємо 100 грамів грецького йогурту, свіжий натертий огірок, кріп та сіль.
- Подаємо гарячі курячі гомілки разом із соусом дзадзикі і насолоджуємось неймовірним смаком.
Смачного!