Курячі гомілки швидкі у приготуванні, тож за короткий час можна нагодувати усю родину. Додатково подайте їх з соусом дзадзикі та вареною картоплею і насолоджуйтеся відмінним обідом.

Читайте також Яловича котлета – універсальний продукт: три оригінальні рецепти, які це доведуть

До курячих гомілок підійдуть різні варіанти гарнірів: макарони, каші, як гречка чи рис, картопля чи овочеві салати. Смачно також із рагу чи запіканкою.

Рецепт курячих гомілок

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  • До курячих гомілок додаємо йогурт, спеції, олію та все перемішуємо. Для насиченого смаку, залишаємо маринуватися на 30 хвилин курочку, або одразу переходимо до приготування.
  • Перекладаємо курячі гомілки в рукав для випікання. Розігріваємо духовку до 190 – 200 градусів.
  • Випікаємо гомілки в рукаві 45 – 60 хвилин, після розрізаємо рукав і підвищуємо температуру до 220 градусів. Час від часу перевертаємо курочку для обсмаження з усіх сторін.
  • Викладаємо гомілки в жаротривку миску, додаємо зелень, натертий свіжий часник, шматочок масла та натертий пармезан. Усе перемішуємо.
  • Курячі гомілки виходять дуже ніжні та соковиті.
  • Для соусу змішуємо 100 грамів грецького йогурту, свіжий натертий огірок, кріп та сіль.
  • Подаємо гарячі курячі гомілки разом із соусом дзадзикі і насолоджуємось неймовірним смаком.

Смачного!