В рази смачніші за звичайні: готуємо тонкі й смачні млинці лише з 2 інгредієнтів без борошна
- Рецепт млинців без борошна вимагає лише двох інгредієнтів.
- Ці млинці краще поєднуються з солоними додатками через особливість смаку.
Млинці – це та страва, яку завжди раді бачити на столі. Їх можна збагатити будь-якими додатками, і це завжди буде дуже смачно.
Якщо ви любите млинці, але уникаєте борошна – цей рецепт стане для вас справжнім подарунком. Такими млинцями зможуть насолодитися навіть ті, хто дуже дбайливо ставиться до своєї фігури, розповідає 24 Канал з посиланням на портал Cookpad.
Читайте також Скромний на вигляд, але вибуховий на смак: салат "Марія", який підкорює з першої ложки
Як приготувати млинці без борошна?
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 4 яйця;
– 150 грамів крем-сиру.
Улюблений сніданок без борошна та зусиль / Фото Pixabay
Приготування:
- Дістаньте яйця та крем-сир завчасно, щоб вони нагрілися до кімнатної температури.
- Якщо хочете, щоб млинці були пухкішими, всипте дрібку соди. Сіль і цукор додавайте на свій смак.
- Розбийте яйця в чашу блендера, покладіть крем-сир, додайте соду, сіль і, за потреби, цукор. Збийте все до гладкої, однорідної маси. Влийте ложку олії, ще раз перемішайте й дайте тісту кілька хвилин постояти.
- Розігрійте сковороду з краплею олії. Коли вона добре нагріється, виливайте тісто приблизно по пів черпака і підсмажуйте тонкі золотисті млинці.
- Готові млинці краще з’їсти одразу, вони не зберігаються довго.
З чим подати млинці?
Ці млинці виглядають як звичайні, але смакують як яєчня з сиром. Відтак, вони краще поєднаються з солоними додатками, радить Beszamel.
Якщо ж хочеться солоденького, а часу так само обмаль, то можна зробити панкейки з яйця та банана.
Які ще страви варто спробувати?
Навіть коли вдома мінімум інгредієнтів, ви можете зробити смачний та оригінальний перекус.
А українські роли з оселедцем можуть стати для вас справжнім відкриттям.