Молода картопля – улюблений продукт українців, адже вона ще не містить так багато крохмалю, як стара. Її смак солодкий, ніжний та вона швидше готується.
Читайте також Смачний вибір для маленьких гурманів: чому курячі гомілки так подобаються дітям
Молоду картоплю готують з маслом, кропом, тушкують після варіння у вершках чи сметані. Подавайте її до м'ясних страв, або готуйте салати – це неймовірно смачно!
Рецепт молодої картоплі з кропом
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4
Приготування:
- Ретельно промиваємо картоплю, очищаємо від шкірки.
- Викладаємо картоплю у каструлю з окропом, варимо протягом 20 хвилин. Зціджуємо воду, додаємо вершкове масло та переміщуємо.
Молода картопля / Фото Cook with cocktails
- Промиваємо свіжий кріп, нарізаємо його та додаємо до картоплі.
- Викладаємо картоплю у тарілку та подаємо до столу.
Смачного!