Чудова страва, яка готується з доступних інгредієнтів – це про налисники на кип'ятку. Знадобляться лише ті продукти, які є на кожній кухні.
Не пропустіть Як наші предки готували холодець без холодильника та желатину: головні секрети успішної страви
Млинці на кип'ятку
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
Топова страва / Фото unsplash
Приготування:
- Збийте яйця вінчиком до утворення піни.
- Додайте у масу сіль, цукор та половину порції молока. Усе ретельно перемішайте.
- Згодом всипте просіяне борошно, обов'язково у кілька етапів.
- Влийте олію та решту молока. Усе знову ретельно перемішайте.
- Тепер потрібно закип’ятити воду і вилити її у тісто. Вимішайте його до однорідного стану.
- Розігрійте пательню для млинців та змастіть її олією (найкраще це зробити серветкою чи пензликом).
- Ополоником вилийте на сковорідку тісто і рівномірно розподіліть його по дну.
- Смажте млинець на маленькому вогні впродовж хвилини.
- З допомогою лопатки переверніть млинець і підсмажте з другого боку до рум’яного відтінку.
- Повторіть дії з усім тістом.
- Млинці виходять надзвичайно ніжні та запашні.
- Подавайте з улюбленою начинкою.