Ця страва поєднує в собі тепло та вишуканість, вона є ідеальним варіантом для святкування Нового року. Приготований за цим рецептом язик має неперевершений смак та ніжність та чудово поєднується з овочами-гриль.

Цікаво Ап – і готово: готуємо прості новорічні страви із курочкою

Теплий рецепт з язика і овочів-гриль

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Язик ретельно промийте під проточною водою.
  2. Помістіть його у каструлю, залийте водою та додайте сіль, суміш перців горошком і лавровий лист.
  3. Доведіть до кипіння, зніміть ложкою накип і варіть на слабкому вогні при закритій кришці 1,5 години до готовності.
  4. Готовий язик помісіть під струмінь холодної води, почистіть і наріжте кружальцями.
  5. Розігрійте сковорідку гриль, влийте олію та викладіть язик.
  6. Очищені перець, цибулю, часник і помідор, крупно наріжте на кубики.
  7. Обсмажте овочі на сковороді-гриль, змащеній олією.
  8. З'єднайте язик і гарячі овочі-гриль.
  9. Для заправки змішайте соєвий соус, оливкову олію, сік лимона і пластівці перцю чилі.
  10. Полийте соусом овочі-гриль і язик.
  11. Подавайте салат відразу теплим.