15 хвилин і готово: подаємо пухкі панкейки на сніданок
8 червня 2023,
17:01
Читать новость на русском
Джерело:
Анна БананаПанкейки дуже схожі на наші традиційні оладки, але в американській версії вони пухкіші. Як приготувати оригінальну рецептуру страви – розповідаємо у матеріалі.
Панкейки – традиційна американська страва, яка надзвичайно популярна в Канаді. Її традиційно подають з кленовим сиропом, але можна і з морозивом чи варенням. 24 канал підготував для вас перевірений рецепт.
Читайте також Сезон відпочинку на природі: як приготувати шашлик із курятини на будь-який смак
Рецепт пухких панкейків
- Час: 15 – 30 хвилин
- Порції: 2
– 135 грамів борошна;
– 2 столові ложки цукрової пудри;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– дрібка солі;
– 130 мілілітрів молока;
– 1 велике яйце;
– 2 столові ложки розтопленого вершкового масла.
Приготування:
- Ретельно просіюємо борошно через дрібне сито, щоб не було грудочок. Пересипаємо його в миску, додаємо сіль та розпушувач.
- В окремій мисці змішуємо тепле молоко, яйце і розтоплене вершкове масло.
- Додаємо молочну суміш до борошняної суміші і за допомогою виделки змішуємо всі інгредієнти, поки не отримаємо однорідне густе тісто без грудочок.
- Розігріваємо антипригарну сковороду на середньому вогні і додаємо 1 столову ложку вершкового масла. Обережно виливаємо трішки тіста та смажимо панкейки. Як тільки бульбашки почнуть з’являтися на них, їх можна перевертати.
- Готуємо, поки обидві сторони не стануть золотисто-коричневими.
Смачного!
Сподобався рецепт? Спробуйте також приготувати молоду картоплю з кропом за нашим рецептом.