Він має цікаву технологію, але водночас простий. З невеликої кількості інгредієнтів вийде кілька пасок.

Буде смачно Основа весняного меню: 3 швидкі страви з морепродуктів

Паска на коньяку

  • Час: 2 години + 8 годин на підростання
  • Порцій: 10

Приготування:

  1. Яйця трохи збийте з цукром, додайте тепле молоко та дріжджі. Все добре перемішайте.
  2. Масло наріжте на шматочки та додайте в основну масу, накрийте рушником і залиште в теплому місці на 8 годин.
  3. Додайте сіль, запарені родзинки, коньяк, ванільний цукор, борошно та замісіть тісто. Залиште на 40 хвилин, після чого розкладіть по формах.
  4. Дайте тісту піднятися вдвічі. Випікайте при температурі 170 градусів до готовності. На ще теплі паски нанесіть глазур.