З грибів можна приготувати безліч страв: від закусок до супів та гарнірів. Також не потрібно забувати про консервацію та висушування цього продукту. Проте сьогодні 24 канал підготував рецепт грибної підливи з печериць, яку ви точно захочете повторити ще.

Читайте також Ідеальне осіннє меню: перші страви, які ви точно захочете повторити

Подавайте її до вареників з картоплі чи пюре, різноманітних каш чи як гарнір до риби чи м'яса.

Рецепт грибної підливи

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  • Нарізаємо очищені та помиті гриби довільними шматочками, дрібними кубиками нарізаємо цибулю.
  • Спочатку обсмажуємо на сковорідці борошно, додаємо масло та перемішуємо. Додаємо гриби та цибулю. Продовжуємо смажити до 3 – 4 хвилин.
  • Вливаємо сметану та швидко перемішуємо, щоб не було грудочок. Після тушкуємо все до готовності підливи разом зі спеціями.
  • Вона має вийти густою, однорідною та ароматною.

Смачного!