Заправка робить цей салат неймовірно цікавим. Страва виходить не лише дуже смачною, але й збалансованою.

Спробуйте також "Курка по-домашньому": класичні страви для затишних зимових вечорів

Простий салат з тунцем: покроковий рецепт

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 2

Приготування:

  1. У сотейник налийте окріп, вкиньте 2 яйця кімнатної температури та варіть 8 хвилин після закипання. Готові яйця перекладіть у холодну воду, охолодіть і почистьте. Наріжте на четвертинки.
  2. Томат наріжте на 6 часточок. Якщо тунець консервований великими шматками, злегка розімніть його виделкою.
  3. Зробіть соус – змішайте до однорідності 4 столові ложки олії, 1 чайну ложку гірчиці та 1 столову ложку винного оцту.
  4. У тарілку викладіть бейбі шпинат, 185 грамів консервованого тунця, яйця та томати. Заправте соусом, перемішайте та подавайте, притрусивши соняшниковим насінням.