Секрет сирників у кисломолочному сирі. Найкращі виходять з сухого, добре віджатого сиру. Якщо ви обираєте магазинний – зупиніть свій вибір на 5% жирності.

Читайте також Чудовий початок дня: оладки з корицею

Сирники з блакитним сиром з пліснявою стануть справжнім відкриттям домашньої кухні, адже їхній смак виходить вишуканим, наче з ресторану.

Рецепт сирників із горгонзолою

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  • Кисломолочний сир віджимаємо через рушник, щоб позбутися вологи, перетираємо через сито.
  • Додаємо решту інгредієнтів і перетираємо все виделкою, щоб сир з пліснявою гарно перетерся, вмішався в масу. Особливо це важливо для того, щоб сир не тік при смаженні.
  • Формуємо з сиру ковбаску і паніруємо її в борошні. Нарізаємо на рівні частини і ще раз паніруємо в борошні, щоб була скоринка. Смажимо на середньому вогні з олією.
  • Подаємо сирники з карамелізованою грушею в цукрі. Також смачно з медом, чебрецем, горішками.

Нехай смакує!