Чізкейк – ніжний, вишуканий десерт, який сподобається усім. До вашої уваги три види солодкого десерту: з печивом "Орео", лимонний та малиновим варенням.

Читайте також Як приготувати шоколадний торт: домашній рецепт

Лимонний чізкейк

  1. Ретельно подрібніть печиво у крихту блендером. У каструлі на середньому вогні розтопіть вершкове масло. У мисці змішайте масло з подрібненим печивом, перемішайте до однорідної консистенції.
  2. Форму для випікання вистеліть пергаментом, викладіть тісто з пісочної крихти, розподіліть склянкою корж.
  3. Розігрійте духовку до температури 170 градусів та відправте випікатись протягом 10-12 хвилин.

Лимонний чізкейк/ Фото freepik.com

  1. Домашній сир збийте у блендері. Помийте лимон, натріть на грубій тертці цедру.
  2. У мисці з'єднайте сир Філадельфія з домашнім сиром, додайте цедру, цукор, ванільний цукор, ретельно перемішайте до однорідної консистенції.
  3. Окремо у мисці збийте яйця, перемішайте, додайте до сиру.
  4. Вилийте начинку на основу, випікайте в духовці розігрітій до 150 градусів близько 1-1,5 години. Залиште охолоджуватись при відкритій духовці.
  5. Готовий торт відправте в холодильник на 3-5 годин.

Читайте також Капкейки "Червоний оксамит" на День Валентина: рецепт кексів з кремом

Чізкейк з печивом "Орео"

  1. Подрібніть печиво у крихту блендером. У мисці змішайте печиво з маслом, перемішайте до однорідної консистенції.
  2. Форму для випікання вистеліть пергаментом, викладіть тісто.
  3. Розігрійте духовку до температури 170 градусів та відправте запікатись протягом 10 хвилин.

Чізкейк с печивом "Орео"/Фото unsplash.com

  1. Домашній сир збийте у блендері, перекладіть у миску, з'єднайте з м'яким сиром, додайте яйця, цукор, ванільний цукор, вершки, крохмаль, ретельно перемішайте до однорідної консистенції.
  2. Частину печива подрібніть, додайте у начинку.
  3. Вилийте начинку на основу, випікайте в розігрітій духовці до 160 градусів близько 2 годин. Залиште охолоджуватись при відкритих дверях духовки.
  4. Торт відправте в холодильник на 5 годин, найкраще – на ніч.
  5. Готовий торт, задекоруйте вершками, зверху викладіть печиво.

Чізкейк з малиновим варенням

  1. Подрібніть печиво у крихту. У мисці змішайте печиво з маслом, перемішайте до однорідної консистенції.
  2. Форму для випікання вистеліть пергаментом, викладіть тісто та відправте запікатись протягом 8-10 хвилин у розігріту духовку до температури 160 градусів.

Чізкейк с малиновим варенням /Фото unsplash.com

  1. Домашній сир збийте у блендері. У мисці змішайте з м'яким сиром, додайте яйця, цукор, ванільний цукор, ретельно перемішайте.
  2. Варення збийте у блендері до однорідної консистенції.
  3. До 1/3 частини начинки додайте варення, акуратно перемішайте. Вилийте начинку на основу, зверху викладіть частину з варенням і відправте запікатись в духовці розігрітій до 170 градусів близько 1,5 години.
  4. Для охолодження відправте у холодильник на ніч.
  5. Готовий торт викладіть на тарілку. Смачного!