Джерело: 24 канал

Рис готується дуже просто і швидко. Соус може бути з томатної пасти або зі свіжих помідорів. Страву подають як основну, вегетаріанську або як гарнір до м’яса, риби. Спробуйте – всім обов'язково сподобається.

Читайте також Сезонні продукти лютого: чим краще харчуватись взимку

Рецепт рису в томатному соусі

Рис у томатному соусі з сиром/ Фото pexels.com

  1. Для приготування страви помийте рис. Викладіть у каструлю з підсоленою водою. Варіть протягом 15 хвилин до готовності. Відкиньте на друшляк.
  2. На розігріту пательню викладіть вершкове масло, додайте томатну пасту. Далі – перекладіть рис, додайте сіль, перець, перемішайте з соусом.
  3. Сир натріть на грубій тертці.
  4. Помийте базилік, томати чері, розріжте навпіл.
  5. Викладіть рис на тарілку, задекоруйте томатами, листям базиліку. Смачного!