Вам знадобляться найпростіші інгредієнти. Попри легкість у приготуванні, "Дністер" може стати окрасою святкового столу.
Спробуйте також Ви забудете про квашену капусту: рецепт найкращої закуски від зіркового судді "МастерШеф"
Класичний рецепт салату "Дністер"
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 4
З фіолетовою капустою салат буде яскравішим / Фото Unsplash
Приготування:
- Капусту тонко нашинкуйте та перекладіть в салатницю.
- Добре посоліть і перемніть руками, щоб вона стала м'якшою.
- Ковбасу наріжте тонкою соломкою. Перекладіть у салатницю до капусти.
- Додайте туди ж горошок і дрібно нарізану цибулю.
- Заправте салат майонезом та акуратно перемішайте. Готову страву прикрасьте зеленню.