Завдяки соєвому соусу салат матиме східні нотки. Спробуйте приготувати його за цим простим рецептом.

Варто спробувати Ідеальний салат з пекінської капусти: готуємо з того, що є в холодильнику

Салат з огірків та моркви по-корейськи

  • Час: 10 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Помиті огірки наріжте соломкою. Помиту моркву почистьте та натріть на терці по-корейськи.
  2. Вимийте зелену цибулю, обріжте зайве. Поріжте її великими шматками. Всі овочі складіть у поліетиленовий пакет. Запакуйте його в ще один та закрутіть, щоб не пропускав повітря.
  3. Очистьте й промийте часник. Натріть його на грубій тертці та відправте в пакет.
  4. Вимийте перець чилі, відріжте половинку, очистьте від серцевини й наріжте дрібненькими шматочками. Додайте у пакет разом з олією.
  5. Додайте оцет, соєвий соус, паприку, чорний перець та сіль. Закрутіть пакет, щоб із нього нічого не висипалося.
  6. Перемішайте інгредієнти, злегка струшуючи, качаючи й обертаючи пакет. Можна замаринувати салат кілька годин, а можна й одразу висипати в миску.