Він дуже швидкий у приготуванні, бюджетний та варіативний. До прикладу, ви можете покласти у страву не ковбасу, а крабові палички. Вийде теж дуже смачно.

Вам сподобається Ніжність у кожному шматочку: готуємо вершкову запіканку з курячими стріпсами та овочами

Рецепт салату з "Мівіною"

Час: 20 хвилин + 5 хвилин на підготовку

Порції: 4

Гідна заміна класичному Олів'є: рецепт апетитного і бюджетного салату з вареною ковбасою
До цього салату також можна додати консервовану кукурудзу / Фото Cooking time

Приготування:

  • Покладіть у миску брикет локшини швидкого приготування і додайте туди ж спеції з пакетика. Залийте 200 мілілітрами окропу, накрийте зверху тарілкою та зачекайте поки локшина не завариться – точний час зазначений на упаковуванні.
  • Після цього обережно злийте з локшини зайву рідину та перекладіть її в салатник. Додайте дрібно нарізану цибулю і порізану кубиками варену ковбасу.
  • Також покладіть у салатник нарізані кубиками солоні огірки та подрібнені варені яйця.
  • Додайте майонез, сіль і перець до смаку, після чого перемішайте салат.
  • Якщо ви любите часник, можете додати ще зо 2 подрібнених зубчики. Так страва стане ароматнішою та пікантнішою.

Смачного!