Сало "П'ятихвилинка" стане не лише апетитною закускою, а й чудовим перекусом у звичайний день. Його смачно їсти з житнім хлібом та цибулею.
Буде смачно У 10 разів смачніший, ніж з тістом: готуємо казковий пиріг з рисом та куркою
Сало "П'ятихвилинка" в розсолі
- Час: 20 хвилин + 5 днів
- Порцій: 15
Приготування:
- Сало промийте та обсушіть серветками. Наріжте середніми шматочками.
- У каструлю викладіть всі спеції, окрім лаврового листа і солі. Доведіть до кипіння і варіть 5 хвилин. Потім розсіл остудіть.
- У чисті невеликі банки викладіть по лавровому листку, гілочці кропу і петрушки.
- Розкладіть сало по банках і залийте до верху розсолом. Накрийте кришками та залиште на 2 доби в прохолодному місці.
- Потім злийте з банок маринад і приготуйте новий розсіл зі 100 грамів солі та 1 літра води. Доведіть до кипіння, варіть 5 хвилин, після чого остудіть.
- У банки з салом викладіть нарізану півкільцями цибулю і зубчики часнику. Залийте новим маринадом і залиште в холодильнику ще на 3 доби.