Картопля та цибуля чудово його доповнять. Ця страва вам точно сподобається.
Буде смачно Кулінарна гордість Закарпаття: готуємо справжній гуцульський банош – автентичний рецепт
Як приготувати шашлик вдома
- Час: 1 година 30 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- М'ясо помийте та наріжте великими кубиками, а потім обсмажте на пательні без додавання олії до появи апетитної скориночки.
- Цибулю почистьте, помийте, просушіть паперовими рушниками та наріжте великими півкільцями.
- Зніміть м'ясо з пательні й обсмажте на ній цибулю протягом 3 хвилин на середньому вогні. Важливо її недосмажити, залишивши трохи хрусткою.
- Картоплю почистьте, помийте та наріжте великими кубиками.
- Зніміть з пательні цибулю, покладіть на неї вершкове масло і, коли воно розтане та нагріється, обсмажте картоплю майже до готовності.
- Всі інгредієнти викладіть у форму для запікання, посоліть, додайте спеції, подрібнений часник і перемішайте. Після цього відправте готуватися у розігріту духовку.