Шпинат додасть пирогу користі, а сир – поживності. Ця чудова страва вийде буквально зі жмені фаршу.
Буде смачно Бюджетна страва з неймовірним смаком: готуємо ніжні рибні котлети з консерви
Пиріг з м'ясом
- Час: 45 хвилин
- Порцій: 2
Приготування:
- Очистьте та наріжте кубиком цибулю. Сир наріжте скибочками.
- У мисці змішайте фарш, яйце, цибулю та шпинат. Додайте сіль та перець.
- Половину фаршу перекладіть у форму та розрівняйте. Зверху викладіть сир, а потім – фарш, що залишився.
- Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 25 – 35 хвилин. За 10 хвилин до готовності посипте натертим сиром.