Таке варення має чудовий смак і є прекрасним доповненням до хліба та десертів. Воно виходить дуже апетитним, з кисло-солодким смаком.

До теми Лінивий метод приготування: рецепт варення з абрикосів

Варення з кабачків

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Як приготувати варення з кабачків
Така смакота / Фото unsplash

Приготування:

  1. Кабачки помийте, почистьте від шкірки, видаліть насіння, а м'якоть наріжте дрібними кубиками або натріть на крупній тертці. Збризніть кабачки лимонною кислотою і відставте на годину, потім злийте зайвий сік і викладіть овочі в каструлю.
  2. Тушкуйте на повільному вогні, поки вони не почнуть розпадатися, потім додайте цукор, ванільний цукор і желе.
  3. Ретельно перемішайте до повного розчинення цукру і желе. Розлийте в чисті банки, щільно закрийте та охолодіть догори дном.