17 січня,
23:56
Заваріть чай і згадайте про мамині сніданки: рецепт яблучних оладок
Джерело:
Kwestia smakuСпогади про мамині сніданки завжди наповнені теплом і ніжністю. Як створити найсмачніші яблучні оладки, які чудово підійдуть для гарного початку дня?
Оладки з яблуками швидкі в приготуванні, а готуються з тіста без додавання дріжджів. Це чудова ідея смачного сніданку для дітей і дорослих.
До теми Бюджетна випічка з яблук: рецепт повторить навіть дитина – треба лише 3 інгредієнти
Рецепт яблучних оладок
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 2
– 2 яблука;
– 200 мілілітрів молока;
– 1 яйце;
– 150 грамів пшеничного борошна;
– 1 столова ложка ванільного цукру;
– 1 чайна ложка цукру;
– пів чайної ложки харчової соди;
– для смаження: рослинна олія.
Приготування:
- Борошно просійте в миску, додайте ванільний цукор, цукор і соду і перемішати.
- Влийте молоко і яйце.
- Перемішайте інгредієнти віночком до однорідної маси без грудочок.
- Яблука очистіть від шкірки, розріжте на четвертинки, видаліть насіння, четвертинки розріжте уздовж навпіл, а потім поперек. Викладіть в тісто і перемішайте.
- На розігріту сковорідку влийте олію та викладіть приблизно столову ложку тіста та 3 скибочки яблук на кожен млинець. Смажте приблизно 1,5 хвилини до золотистого кольору.
- Переверніть на іншу сторону і повторіть обсмажування.
- Подавайте з цукровою пудрою, вишневим варенням тощо.