Будуть золотисті та без зайвого жиру: що потрібно обовʼязково додавати в деруни
- Додавання олії до картопляної маси допоможе створити захисний шар, який запобігає вбиранню жиру дерунами.
- Невелика кількість алкоголю в картопляній масі також сприяє меншому вбиранню олії, не змінюючи смаку страви.
Деруни – одна з улюблених страв українців, тож коли ви їх готуватимете, усе повинно бути ідеально. А допоможе у цьому один дуже простий секрет.
Золотисті деруни з хрусткою скоринкою – слинки починають текти від самої думки про них. Як зробити ваші деруни неперевершеними розповість 24 Канал з посиланням на Prosto Way.
Читайте також Ви пошкодуєте, якщо її не спробуєте: бюджетна намазка на хліб, яка замінить всі паштети
Що треба додавати до дерунів?
Правило "клин клином вибивають" інколи працює і в кулінарії. Якщо хочете, щоб деруни не вбирали жир – додайте до картопляної маси олію!
Додавання олії зробить деруни ідеальними / Фото "Автентична Україна"
Неочевидно, але факт – саме олія створить захисний шар, який не дасть млинцям вбирати жир. Її треба небагато – столову ложку на кілограм картоплі. У процесі приготування вона випарується, а ви отримаєте ідеальну золотисту та хрустку скоринку!
Що ще може спрацювати?
Алкоголь – ще один перевірений метод, який ви чудово знаєте із приготування різдвяних пампухів. З дерунами цей метод працює так само ефективно.
Що стосується пропорцій, то на кілограм картопляної маси цілком досить буде чайної ложки горілки. Не турбуйтеся за дітей – у процесі приготування весь алкоголь випарується, переконує Smakosze.
Що смачненького приготувати вже зараз?
Зробіть салат "Перший сніг" – він розриває усі можливі тренди.
І обовʼязково потіште себе брауні з яблуками – їх легко готувати без грама борошна.