Відварили забагато яєць і тепер не знаєте, що з них приготувати? Спробуйте цей рецепт салату. Він швидко готується, простий, ситний та не потребує багато дорогих інгредієнтів.

Читайте також Смачно і швидко: рецепт традиційного українського борщу на курячих гомілках

Це, без перебільшення, сама досконалість! Подавайте яєчний салат зі свіжими булочками або хрумкими грінками і він закохає вас з першої ложки.

Рецепт швидкого салату з яєць

  • Час: 10 хвилин
  • Порції: 6


Фото Cafe delites

Приготування:

  1. Викладіть яйця до каструлі з холодною водою, додайте солі й поставте на середній вогонь.
  1. Доведіть до кипіння й варіть 8 хвилин.
  1. Зніміть каструлю з плити й злийте окріп. Охолодіть яйця й почистьте від шкарлупи.


Фото Cafe delites

  1. Наріжте яйця четвертинками й перекладіть до салатниці.
  1. Просоліть і поперчіть.


Фото Cafe delites

  1. Потроху додайте майонез, діжонську гірчицю, хрін, дрібно нарізану селеру, зелень та дрібку паприки.


Фото Cafe delites

  1. Скуштуйте і, якщо потрібно, додайте ще спецій.

Смачного!