Відварили забагато яєць і тепер не знаєте, що з них приготувати? Спробуйте цей рецепт салату. Він швидко готується, простий, ситний та не потребує багато дорогих інгредієнтів.
Читайте також Смачно і швидко: рецепт традиційного українського борщу на курячих гомілках
Це, без перебільшення, сама досконалість! Подавайте яєчний салат зі свіжими булочками або хрумкими грінками і він закохає вас з першої ложки.
Рецепт швидкого салату з яєць
- Час: 10 хвилин
- Порції: 6
Фото Cafe delites
Приготування:
- Викладіть яйця до каструлі з холодною водою, додайте солі й поставте на середній вогонь.
- Доведіть до кипіння й варіть 8 хвилин.
- Зніміть каструлю з плити й злийте окріп. Охолодіть яйця й почистьте від шкарлупи.
Фото Cafe delites
- Наріжте яйця четвертинками й перекладіть до салатниці.
- Просоліть і поперчіть.
Фото Cafe delites
- Потроху додайте майонез, діжонську гірчицю, хрін, дрібно нарізану селеру, зелень та дрібку паприки.
Фото Cafe delites
- Скуштуйте і, якщо потрібно, додайте ще спецій.
Смачного!