Євген Клопотенко поділився рецептом з читачами на своїй сторінці у фейсбук. Запіканка готується з додаванням печеного гарбуза, домашнього сиру та шоколадною крихтою, яка сподобається усім. Гарбузово-сирну запіканку можна подати на десерт або сніданок.
Читайте також Торт з млинців та ягідного крему за рецептом Лізи Глінської
Рецепт запіканки
- Для приготування запіканки помийте гарбуз.
- Викладіть на деко і відправте запікатись у духовку при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин. Дістаньте з духовки, м'якоть гарбуза зберіть ложкою, викладіть у миску. Далі – додайте сир, яйця, цукор, ванільний цукор, дрібку солі, борошно. Збийте блендером до однорідної консистенції.
- Форму для запікання змастіть вершковим маслом, викладіть тісто.
- Розігрійте духовку до температури 180 градусів, відправте запікатись протягом 35-40 хвилин до рум'яної скоринки.
- Шоколад подрібніть ножем.
- Дістаньте з духовки готову запіканку. Задекоруйте шоколадною крихтою, розріжте на порції, викладіть на тарілку. Смачного!