Ще однією особливістю цієї страви є те, що ви можете змінювати інгредієнти на власний смак. Зокрема, салямі можна замінити на шинку чи бекон, додати вершковий сир, а замість кетчупу використати майонез.
Варто спробувати Пиріг з грушами та сиром: приготуйте найпростішу страву, яка смакує, як в ресторані
Рецепт сирно-ковбасних паличок
- Час: 1 година
- Порцій: 9
Приготування:
- Сир і ковбасу окремо натріть на грубу терку. Листкове тісто розкачайте до розміру квадратів 30 на 30 сантиметрів на посипаній борошном поверхні.
- Змастіть один лист тіста кетчупом, рівномірно розкладіть по ньому натерті сир і ковбасу. Другий лист тіста також змастіть кетчупом і накрийте ним перший.
- Тісто наріжте однаковими смужками шириною 4 сантиметри та закрутіть їх спіральками.
- Викладіть палички на деко, застелене пергаментом. Накрийте харчовою плівкою та залиште на 15 хвилин.
- Змастіть спіральки збитим яйцем і посипте двома видами кунжуту. Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 15 – 17 хвилин до золотистого кольору.