Ще однією особливістю цієї страви є те, що ви можете змінювати інгредієнти на власний смак. Зокрема, салямі можна замінити на шинку чи бекон, додати вершковий сир, а замість кетчупу використати майонез.

Варто спробувати Пиріг з грушами та сиром: приготуйте найпростішу страву, яка смакує, як в ресторані

Рецепт сирно-ковбасних паличок

  • Час: 1 година
  • Порцій: 9

Приготування:

  1. Сир і ковбасу окремо натріть на грубу терку. Листкове тісто розкачайте до розміру квадратів 30 на 30 сантиметрів на посипаній борошном поверхні.
  2. Змастіть один лист тіста кетчупом, рівномірно розкладіть по ньому натерті сир і ковбасу. Другий лист тіста також змастіть кетчупом і накрийте ним перший.
  3. Тісто наріжте однаковими смужками шириною 4 сантиметри та закрутіть їх спіральками.
  4. Викладіть палички на деко, застелене пергаментом. Накрийте харчовою плівкою та залиште на 15 хвилин.
  5. Змастіть спіральки збитим яйцем і посипте двома видами кунжуту. Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 15 – 17 хвилин до золотистого кольору.