Сир додасть страві ніжної текстури та збагатить її смаком. Їсти пончики можна і гарячими, і холодними, проте щойно зі сковорідки вони смакують трішки краще.

Спробуйте також Ідеальне поєднання томатів і ніжної курятини: як приготувати особливий суп з мітболами

Перевірений рецепт пухких сирних пончиків

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 2


З глазур'ю пончики будуть ще смачнішими / Фото Unsplash

Приготування:

  1. У блендері перебийте 450 грамів сиру до однорідної текстури. Перекладіть його в миску, після чого додайте яйце, 50 грамів цукру та 10 грамів ванільного цукру. Перемішайте до однорідності, всипте 100 грамів борошна і знову перемішайте.
  2. Сформуйте з тіста невеликі кульки діаметром 5 – 6 сантиметрів.
  3. Розігрійте близько 500 мілілітрів олії в глибокій пательні. Викладайте пончики по 4 – 5 штук за раз і смажте, повертаючи на різні боки, до золотавої скоринки. Це займе по кілька хвилин з кожного боку.
  4. Готові пончики викладайте на паперовий рушник, щоб він увібрав зайву олію. Притрусіть зверху цукровою пудрою через ситечко до смаку.