Ви можете брати будь-яке фруктове чи ягідне пюре – підійде і свіже, і консервоване. Також замість желатину можна використовувати агар-агар.

Гарна ідея для вечері Ідеальне поєднання томатів і ніжної курятини: як приготувати особливий суп з мітболами

Покроковий рецепт домашніх желейних цукерок

  • Час: 25 хвилин + 4 години для стабілізації
  • Порцій: 6

Для любителів ведмедиків Гаммі: покроковий рецепт корисних желейних цукерок
Желейні ведмедики можна приготувати вдома / Фото Unsplash

Приготування:

  1. Желатин залийте холодною водою і залиште набухнути на 10 – 15 хвилин.
  2. 5 персиків без кісточок збийте блендером і протріть через сито від шкірочок.
  3. До персикового пюре додайте мед та підігрійте на вогні, щоб пюре стало гарячим.
  4. Після цього додайте желатин і почніть помішувати, щоб він розтопився.
  5. Наповніть желейною масою або одну велику форму, або маленькі формочки. Покладіть в холодильник для стабілізації орієнтовно на 4 години.