Ви можете брати будь-яке фруктове чи ягідне пюре – підійде і свіже, і консервоване. Також замість желатину можна використовувати агар-агар.
Гарна ідея для вечері Ідеальне поєднання томатів і ніжної курятини: як приготувати особливий суп з мітболами
Покроковий рецепт домашніх желейних цукерок
- Час: 25 хвилин + 4 години для стабілізації
- Порцій: 6
Желейні ведмедики можна приготувати вдома / Фото Unsplash
Приготування:
- Желатин залийте холодною водою і залиште набухнути на 10 – 15 хвилин.
- 5 персиків без кісточок збийте блендером і протріть через сито від шкірочок.
- До персикового пюре додайте мед та підігрійте на вогні, щоб пюре стало гарячим.
- Після цього додайте желатин і почніть помішувати, щоб він розтопився.
- Наповніть желейною масою або одну велику форму, або маленькі формочки. Покладіть в холодильник для стабілізації орієнтовно на 4 години.