Рецепт сніданку з доступних інгредієнтів, який знайомий з дитинства – це про сирники. Для їх приготування найкраще взяти свіжий домашній сир.
Цікаво Універсальний розсіл наче з бочки: рецепт квашених огірків
Сирники
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Перекладіть сир у глибоку ємність і розімніть виделкою. Додайте до сиру одне куряче яйце.
- Додайте дрібку солі та цукру. Добре перемішайте звичайною виделкою або ложкою, можна скористатися кухонною лопаткою.
- Додайте дві столові ложки борошна та ще раз добре перемішайте. Потім додайте ванільний цукор і знову перемішайте.
- Присипте руки борошном. Візьміть трохи сирного тіста, опустіть його в миску з борошном і посипте з усіх боків. Зробіть із сирного тіста кульку. Щедро посипте її борошном і трохи притисніть зверху, надаючи сирнику пласкої форми.
- Смажте сирники на олії по три – чотири хвилини з кожного боку. Коли з'явиться рум'яна скоринка, перевертайте на інший бік.
- Готові сирники подавайте з варенням, сметаною, свіжими ягодами або джемом.