Щоб повернути весь смак та аромат: скільки треба замочувати гриби перед приготуванням
- Кожен тип грибів має свій час замочування.
- Найбільш вибагливі гриби – білі, а найменше турбот буде з печерицями.
Сушені гриби – чудова нагода зберігати улюблений продукт якомога довше. Але перед приготуванням йому треба повернути структуру та смак.
Усі знають, що сушені гриби потрібно замочувати, але скільки для цього треба часу – суперечки досі тривають. 24 Канал пропонує закрити усі запитання за посиланням на Przyslij Przepis.
Цікаво То правда чи міф: перевірка популярного способу перевірки грибів цибулею
Скільки часу потрібно замочувати гриби?
Насправді тут потрібно орієнтуватися на тип грибів. Для білих та маслюків може знадобитися від 3 до 6 годин. Найкраще – просто замочити їх на ніч.
Правильне замочування – гарантія вдалого результату / Фото Pixabay
Підберезники та маховики трішки менш вимогливі – достатньо від 3 до 5 годин. Ще менше треба лисичкам – 1 – 2 години. А найменше турбот буде з печерицями – їх треба замочити у теплій воді лише на 30 – 60 хвилин.
А якщо хочете швидко приготувати сушені гриби – скористайтеся рецептом з ютуб-каналу "Паляниця".
Корисні підказки
Усі варять пельмені неправильно – кидати їх потрібно не в крутий окріп, інакше вони злипнуться.
А якщо пиріжки вибухають на сковороді – ви зробили одну з поширених помилок.