Гамбургери вже давно вийшли за рамки швидкого перекусу. Ця страва почала з'являтися навіть у ресторанних меню, що якісно змінило підхід до її приготування.

До речі Українські деруни з курятиною: ділимося традиційним рецептом

Незамінні складові бургера – м'ясо, булка та додатки. До кожного з цих елементів потрібно ставитися з особливою увагою, адже навіть маленька дрібниця може зіпсувати загальне враження. Особливих кулінарних здібностей не потрібно, достатньо просто чітко слідувати рецепту.

Рецепт соковитого бургера

Час: 40 хвилин

Порцій: 4

Цікаво Таке траплялося із всіма: що робити, аби пельмені не розварилися

Приготування:

  • У ступці подрібнюємо перець, гірчицю та коріандр. Додаємо кетчуп, майонез і діжонську гірчицю.
  • Смажену цибулю дрібно нарізаємо та додаємо у суміш.
  • Після цього додаємо соуси, добре перемішуємо суміш. Потім з'єднуємо її з фаршем і цибулею та ще раз перемішуємо.
  • Формуємо 4 котлети та смажимо їх без олії по 4 – 5 хвилин з кожного боку.
  • В кінці смаження викладаємо на котлети скибочки сиру.
  • Розігріваємо духовку до 180 градусів і смажимо булки 5 хвилин.
  • Змащуємо булки соусом або кетчупом, викладаємо котлети, зверху додаємо салат, помідор і цибулю.

Смачного!