Суші-торт виглядає напрочуд ефектно, проте його зовсім нескладно приготувати. Це заняття може захопити усю родину – і дорослих, і дітей.
Ще одна смачна ідея Як приготувати ідеальний яловичий стейк: секрети, про які ви не знали
Як зробити суші-торт – покроковий рецепт
- Час: 55 хвилин
- Порцій: 4
Суші-торт можна подавати порційно / Фото Depositphotos
Приготування:
- Рис ретельно промийте, залийте водою, посоліть і варіть після закипання 15 хвилин. Далі додайте рисовий оцет та розділіть рис на 4 частини.
- Зваріть яйця круто та натріть їх на середню тертку. Крабові палички й рибу дрібно наріжте.
- Авокадо помийте, почистьте від шкірки та наріжте тонкими пластинками. Кріп помийте, обсушіть і подрібніть.
- На пласку тарілку покладіть лист норі, на нього рівномірно розкладіть 1 частину рису, крабові палички та змастіть все майонезом.
- Другим шаром буде знову лист норі, рис, половина пластинок авокадо, 2 натертих яйця та майонез.
- Третім шаром теж зробіть норі, рис, половину риби та майонез. Четвертий – норі, рис, друга частина авокадо, 2 натертих яйця, майонез.
- Зверху покладіть останній лист норі, намастіть його майонезом, розкладіть решту риби та посипте готовий суші-торт кунжутом та нарізаним кропом.