Макарони за цим рецептом можна приготувати будь-які: спагеті, тальятеле, пенне чи ріжки. Щодо вибору рибної консерви, все теж залежить від смаків та доступності: лосось, тунець, сайра чи макрель. З будь-яким з цих інгредієнтів страва буде смачною та ситною.

Читайте також У розпал сезону: готуємо апетитні спагеті з кабачків

Якщо у вас не має рибної консерви – не біда. Візьміть куряче м'ясо та додайте його до страви. Також з макаронів можна приготувати швидку страву італійської кухні – аліо-оліо.

Рецепт макаронів з консервованими томатами

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  1. Відваріть макарони у киплячій підсоленій воді 8 – 10 хвилин, або згідно з вказівками на упаковці.
  1. Очистьте та роздушіть лезом ножа 2 зубчики часнику, поріжте довільними шматочками.
  1. У миску викладіть консервовані томати, додайте рибні консерви та порізаний часник. Добре перемішайте та посоліть.
  1. Розігрійте сковорідку з оливковою олією та викладіть томати з рибою.
  2. Роздушіть томати, перемішайте та прогрійте все разом кілька хвилин.
  3. Додайте відварену пасту та ще раз перемішайте. Через хвилину знімайте з вогню. Посипте нарізаною свіжою зеленню.

Смачного!

Відеорецепт приготування страв з гуманітарної допомоги: