На заході України ця страва також відома під назвами Кришенина, Великодній салат чи Воскресне. Методи приготування можуть варіюватись: деякі воліють готувати її холодною, інші – подають теплою.
Цікаво Бідний студент: готуємо смачний та бюджетний пиріг з 90-х
Мішанина
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- У глибоку тарілку викладіть домашній сир і легко його розімніть виделкою.
- Ковбасу наріжте на товсті круглі шматки, а копчене м'ясо та шинку – на широкі смужки.
- Варені яйця почистіть від шкаралупи та наріжте спочатку на четвертинки, потім кожну четвертинку – навпіл.
- Хрін почистіть від шкірки та потріть на грубій тертці.
- До розім’ятого сиру додайте нарізану ковбасу, шинку та копчене м'ясо, потім введіть яйця.
- Зверху все посипте тертим хріном. Цю страву перемішайте прямо перед подачею.