Коли світло вмикають на кілька годин – потрібно встигнути абсолютно усе, тому оптимізація хатніх справ стає визначальною. Але хто сказав, що доведеться відмовлятися від улюблених смаколиків? 24 Канал пропонує зберегти рецепт швидкого яблучного пирога від порталу Beszamel та завжди мати щось солоденьке до чаю.
Читайте також Креп Сюзет зробить кожен: готуємо шикарні французькі млинці, які підкорили цілий світ
Як зробити швидкий яблучний пиріг у лаваші?
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 800 грамів яблук;
– 5 яєць;
– 150 грамів цукру;
– 50 грамів вершкового масла;
– 200 грамів сметани;
– 50 грамів цукрової пудри;
– 1 лаваш;
– 1 пакетик ванільного цукру.
Швидкий шедевр / Скриншот з відео "СмачнОГО"
Приготування:
- Якщо яблука молоді, то шкірку можна залишити. Наріжте плоди тонкими скибками.
- На сковороді розтопіть вершкове масло, додайте цукор і прогрівайте кілька хвилин, помішуючи.
- Висипте яблука й тушкуйте близько 5 хвилин, щоб вони стали м’якими, але не розварилися.
- Форму змастіть маслом. Лаваш наріжте квадратами, частину викладіть на дно.
- Додайте яблучну начинку та накрийте другим шаром лаваша. Яйця збийте зі сметаною, цукровою пудрою та ванільним цукром.
- Залийте пиріг отриманою масою.
- Випікайте при 180 – 200 градусах приблизно 10 – 15 хвилин, доки верх не підрум’яниться й заливка не застигне.
Ще більше смаку
Головна перевага яблучного пирога – його легко вдосконалити будь-якими акцентами. Наприклад, навіть ложки кориці достатньо, щоб наповнити ароматом пирога все помешкання, розповідає портал Pysznosci.
А ще перед подачею не забудьте посипати пиріг цукровою пудрою. До речі, з варенням він також просто винятковий.
Що цікавого приготувати?
Сирники без сиру можуть стати для вас справжнім кулінарним відкриттям.
А якщо захочете приготувати їх у традиційний спосіб, обовʼязково візьміть до уваги цей секрет.



