Яблучний пиріг – завжди особливий привід зібрати за столом всю сім’ю. Ніжна начинка із хрусткою вівсяною скоринкою смакують просто неймовірно.
Цікаво Скоріш за все ви не знаєте правильну відповідь: чому яйця не можна варити занадто довго
Пиріг з яблуками
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Нагрійте духовку до 170 градусів.
- Попередньо дістаньте йогурт і яйця з холодильника. Почистьте яблуко і наріжте його кубиками.
- Помістіть у блендер вівсянку, йогурт, яйця, мед, м’яке вершкове масло та арахісову пасту.
- Ретельно збийте всі інгредієнти.
- Додайте у масу яблука.
- Викладіть запашну масу на невелике деко, застелене папером для випічки, вирівняйте поверхню і посипати волоськими горіхами.
- Поставте в духовку і запікати приблизно 20 – 25 хвилин.
- Після охолодження розріжте на порційні шматочки.