Волоські горіхи додають стравам особливого акценту, але процес їх чищення може бути ще тією морокою. Як її уникнути – розповідає 24 Канал на ютуб-канал "Українські смаколики".
Цікаво Дрібниця, яка вирішить усе: яку сіль використовувати для квашення капусти
Як легко почистити волоські горіхи?
Забудьте про хитромудрі засоби та брудні руки – усе можна зробити набагато простіше. Скористаємося методом, який спрощує процес у рази.
Легкий спосіб почистити горіхи: відео
Беремо горіхи, заливаємо кипʼятком та залишаємо на 20 – 30 хвилин. Зливаємо воду й залишаємо горіхи вистигати.
Завдяки цьому нехитрому прийому шкаралупа стане мʼякою та відділиться від ядра. Тепер легкий удар молоточком – і у вашій руці залишиться красиве й ціле ядро.
Ще один дієвий спосіб
Якщо горіхів потрібно багато, то краще вистелити їх на деко і прогріти у духовці при температурі 150 – 200 градусів впродовж 10 – 20 хвилин. Через перепад температур ядро буде тріскатися на природній лінії розлому, і ви легко зможете добути ядро, ділиться портал Przyslij przepis.
Цікаві кулінарні секрети
Приготуйте картопляне пюре у спосіб, який використовують шефи у ресторанах – і воно стане вашим найкращим гарніром у житті.
А якщо користуєтесь аерогрилем, то візьміть до уваги поширені помилки, які завжди псують результат.


