Аерогриль – це можливість насолодитися дуже смачними улюбленими стравами, не витрачаючи часу та зусиль на стояння біля плити. Візьміть на озброєння типові помилки – і ви завжди досягатимете ідеального результату, розповідає 24 Канал з посиланням на Сhoice.

Читайте також Куди кращий за "Шубу" та "Олівʼє": який салат може стати найкращою стравою вашого свята

Які є поширені помилки при готуванні на аерогрилі?

  • Переповнення кошика

Одна з найпоширеніших помилок, особливо, коли йдеться про приготування для великої сімʼї. Якщо ви заповните кошик до самого верху – продукти не отримають рівномірної обробки гарячим повітрям. Тому вкрай важливо забезпечити вільну циркуляцію повітря.

Готувати в аерогрилі просто, але важливо знати нюанси / Фото Pixabay

  • Одразу починати готувати

Аерогриль завжди потрібно розігрівати, неважливо, що саме ви хочете готувати. Якщо цей крок пропустити – він просто не досягне потрібної температури, що негативно вплине на результат.

  • Нарізка і нетерплячість

Приготування їжі в аерогрилі спрощує життя, але для цього інгредієнти потрібно правильно підготувати. Наприклад, нарізати їх потрібно однаковим розміром, щоб забезпечити рівномірне приготування, підказує портал Good Housekeeping.

А ще точно не варто часто відкривати кришку, краще дочекайтеся зазначеного у рецепті часу. Адже так ви просто випускаєте тепло – а суть користування девайсом полягає у протилежному.

Що смачного приготувати вже зараз?

  • Неодмінно спробуйте мариновані рижики – це скарб, яким потрібно встигнути насолодитися.

  • А ще вам точно сподобається ідеальний сирник від Лілії Цвіт – пора проводити репетицію до свят!