Аерогриль – це можливість насолодитися дуже смачними улюбленими стравами, не витрачаючи часу та зусиль на стояння біля плити. Візьміть на озброєння типові помилки – і ви завжди досягатимете ідеального результату, розповідає 24 Канал з посиланням на Сhoice.
Читайте також Куди кращий за "Шубу" та "Олівʼє": який салат може стати найкращою стравою вашого свята
Які є поширені помилки при готуванні на аерогрилі?
- Переповнення кошика
Одна з найпоширеніших помилок, особливо, коли йдеться про приготування для великої сімʼї. Якщо ви заповните кошик до самого верху – продукти не отримають рівномірної обробки гарячим повітрям. Тому вкрай важливо забезпечити вільну циркуляцію повітря.
Готувати в аерогрилі просто, але важливо знати нюанси / Фото Pixabay
- Одразу починати готувати
Аерогриль завжди потрібно розігрівати, неважливо, що саме ви хочете готувати. Якщо цей крок пропустити – він просто не досягне потрібної температури, що негативно вплине на результат.
- Нарізка і нетерплячість
Приготування їжі в аерогрилі спрощує життя, але для цього інгредієнти потрібно правильно підготувати. Наприклад, нарізати їх потрібно однаковим розміром, щоб забезпечити рівномірне приготування, підказує портал Good Housekeeping.
А ще точно не варто часто відкривати кришку, краще дочекайтеся зазначеного у рецепті часу. Адже так ви просто випускаєте тепло – а суть користування девайсом полягає у протилежному.
Що смачного приготувати вже зараз?
Неодмінно спробуйте мариновані рижики – це скарб, яким потрібно встигнути насолодитися.
А ще вам точно сподобається ідеальний сирник від Лілії Цвіт – пора проводити репетицію до свят!



