У смаженні яєчні немає абсолютно нічого складного. Це настільки легко, що часто ми делегуємо цей процес навіть дітям.

Цікаво Дешевший за лосося, але смаком не поступиться: особливий рецепт хека

Однак іноді з кожним з нас трапляється, що не вдається досягнути того ідеального результату, який часто зустрічається на картинках: рідкий жовток та добре "схоплений" білок. Можна накривати страву кришкою, але достатньо лише миті, аби жовток затвердів. На щастя, є простий спосіб, завдяки якому не доведеться контролювати яєчню кожної секунди.

Зробити ідеальну яєчню не так складно / Фото Pixabay

Для того, щоб досягнути ідеального результату, потрібен лише один інгредієнт. Весь секрет – у воді!

Досвічені господині знають: якщо налити на дно сковорідки воду та накрити пательню кришкою, то яєчня буде не смажитися, а готуватися на пару. Разом з тим час приготування довшим не стане.

Простого секрету та кількох хвилин достатньо, аби на вашому столі опинилася яєчня "з картинки".