Яєчний скрембл готується дуже просто і швидко. Для нього вам не знадобиться багато складних інгредієнтів, а лише курячі яйця, вершкове масло і сметана.
Варто спробувати Ваші рідні будуть в захваті: готуємо соковиті фрикадельки з грибами та куркою
Рецепт ідеального скремблу
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Приготування:
- Помийте яйця та обсушіть їх рушником. Далі підготуйте пательню, поставте її на вогонь, налийте трохи оливкової олії та вкиньте туди ж масло.
- В окремий посуд розбийте яйця, добре змішайте їх віничком або виделкою. Додайте сіль до смаку.
- Вилийте яйця на пательню і почніть помішувати. Це потрібно робити постійно, щоб яєчня не гусла.
- Далі додайте до яєць сметану і продовжуйте помішувати. Потім посипте яєчню натертим на грубій терці сиром. Перемішуйте страву доти, доки сир не розплавиться.
- Готовий скрембл прикрасьте подрібненою зеленню.