Окрім особливого смаку, у приготуванні печінки нас цікавить ще один фактор – ніжність страви. Тож яких би спецій ви не додали цій страві, якщо печінка буде твердою, то загальне враження все одно залишиться негативним.

Читайте також Охолоджена чи заморожена яловичина: яку краще обрати

Аби цього не сталося, потрібно скористатися секретом, який знають усі досвідчені кулінари.

Який інгредієнт гарантує м'якість печінки

Зазвичай ми обсмажуємо печінку разом із цибулею. Це одразу дає позитивний ефект: страва набуває кращого смаку та аромату, а цибулевий сік робить м'ясо ніжнішим.

Втім, інколи трапляється такий продукт, що самої лише цибулі буде замало. В такому разі аби бути впевненим у результаті, варто скористатися одним нехитрим лайфхаком.

Досвідчені кулінари вже здогадалися, що для цього кроку нам потрібно буде кілька склянок молока. Достатньо замочити печінку навіть на 30 хвилин – і результат точно вас потішить.

Також не забувайте, що смажити печінку потрібно не надто довго й на середньому вогні, інакше вона вийде надто сухою, а всередині може виявитися ще й сирою.