Шок і сенсація: ми всі варили манку неправильно – відеопідказка, яка стала вірусною
- Виявилося, що більшість людей неправильно готують манну кашу.
- Насправді манну кашу потрібно не варити, постійно помішуючи, а запарювати.
Манка – популярна каша, яку люблять як дорослі, так і діти. Але виявляється, що лише одиниці вміють готувати її правильно.
Приготувати ніжну кремову манку без згустків виглядає цілком тривіальним завданням. Однак виявляється, що ми все життя робили це неправильно, розповідає 24 Канал з посиланням на TikTok m.y.cake_dp.
Читайте також Секрети, напрацьовані досвідом: як обрати мандарини, щоб були солодкими
Як правильно готувати манку?
Не треба постійно стояти біля плити та помішувати кашу. Достатньо довести молоко до кипіння, засипати крупу, накрити кришкою та залишити запарюватися!
А якщо все ж залишитесь прихильником старого способу приготування манки, то спробуйте засипати крупу у ще охолодне молоко – так менший ризик утворення грудочок, радить портал Pysznosci.
Який експеримент варто спробувати?
Приготуйте ситний токан – це гордість пастухів з Карпат.
А ще пригадайте дитинство з улюбленими смаженими пиріжками з картоплею.