Ця знахідка українських гір точно припаде вам до смаку. Бюджетно, просто і дуже колоритно – усе так, щоб ви отримали найкращі емоції, розповідає 24 Канал з посиланням на портал Tuca.com.ua.
Читайте також Уміють цінувати характер та унікальність: які сорти сиру в Україні найпопулярніші
Як приготувати токан по-хустськи?
- Час: 40 хвилин
 - Порцій: 8
 
Інгредієнти: 
– 2 склянки борошна;
– 6 склянок води;
– 200 грамів бринзи;
– 80 грамів копченого сала;
– сіль до смаку. 
Приготування:
- У великому казані закип’ятіть воду з сіллю та чотирма столовими ложками кукурудзяного борошна.
 - Коли суміш почне кипіти, тоненькою цівкою всипайте решту борошна, постійно помішуючи дерев’яною ложкою, доки каша не стане густою та однорідною.
 - Копчене сало розтопіть, щоб утворився смалець і шкварки.
 - Широку миску добре змастіть смальцем, викладіть шар каші завтовшки близько двох сантиметрів і посипте бринзою.
 - Повторюйте шари, доки не використаєте всі інгредієнти.
 - Верхній шар посипте бринзою, шкварками та, за бажанням, свіжою зеленню.
 
Смачного!
А ще вам точно варто спробувати токан з сиром, рецепт якого можна знайти в TikTok svetik.kurta.
Що подати з токаном
Доречним буде закуска з оселедця та буряка, яку розхвалюють більше за "Шубу".
Або ж доречними будуть улюблені мариновані печериці.


