Приготувати ніжну кремову манку без згустків виглядає цілком тривіальним завданням. Однак виявляється, що ми все життя робили це неправильно, розповідає 24 Канал з посиланням на TikTok m.y.cake_dp.

Читайте також Секрети, напрацьовані досвідом: як обрати мандарини, щоб були солодкими

Як правильно готувати манку?

Не треба постійно стояти біля плити та помішувати кашу. Достатньо довести молоко до кипіння, засипати крупу, накрити кришкою та залишити запарюватися!

@m.y.cake_dp бо я дізналася нещодавно і дякуючи своєму сину. а ще те, що цей принцип запарювання працює з будь якою кашею. бо каша просто вбирає в себе необхідну кількість води і все, вона готова! #лайфхак #лайфхакнакухні #лайфхакнакухне ♬ L.Boccherini, Minuet from String Quartet No.5 in F major - AllMusicGallery

А якщо все ж залишитесь прихильником старого способу приготування манки, то спробуйте засипати крупу у ще охолодне молоко – так менший ризик утворення грудочок, радить портал Pysznosci.

Який експеримент варто спробувати?