Приготувати ніжну кремову манку без згустків виглядає цілком тривіальним завданням. Однак виявляється, що ми все життя робили це неправильно, розповідає 24 Канал з посиланням на TikTok m.y.cake_dp.
Читайте також Секрети, напрацьовані досвідом: як обрати мандарини, щоб були солодкими
Як правильно готувати манку?
Не треба постійно стояти біля плити та помішувати кашу. Достатньо довести молоко до кипіння, засипати крупу, накрити кришкою та залишити запарюватися!
А якщо все ж залишитесь прихильником старого способу приготування манки, то спробуйте засипати крупу у ще охолодне молоко – так менший ризик утворення грудочок, радить портал Pysznosci.
Який експеримент варто спробувати?
Приготуйте ситний токан – це гордість пастухів з Карпат.
А ще пригадайте дитинство з улюбленими смаженими пиріжками з картоплею.


