Пухкі та неймовірно ніжні: снідаємо класичними американськими панкейками
13 травня 2024,
06:13
Читать новость на русском
Джерело:
ВВС FoodПанкейки – це справжня гордість американської кухні. А особливо вони смакують, коли вдається досягнути пухкості млинців.
З цим простим рецептом у вас вийдуть справді пухкі американські панкейки, які завжди були чудовою опцією для сніданку. Подавати їх можна з медом, улюбленими ягодами або фруктами.
Читайте також Секретний інгредієнт, який змінить все: як смачно замаринувати шашлик
Рецепт американських панкейків
Час: 20 хвилин
Порцій: 4
Інгредієнти:
– 135 грамів борошна;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– 1/2 чайної ложки солі;
– 2 столові ложки цукрової пудри;
– 130 мілілітрів молока;
– 1 яйце;
– 2 столові ложки розтопленого вершкового масла (має трішки охолонути) і ще порція для смаження.
Приготування:
- Разом просіюємо у велику миску борошно, розпушувач, сіль і цукрову пудру.
- В окремій тарілці збиваємо яйце з молоком, додаємо вершкове масло.
- З'єднуємо суміші та збиваємо, поки не отримаємо однорідне тісто. Даємо тісто кілька хвилин постояти.
- Сковорідку з антипригарним покриттям ставимо на середній вогонь. Додаємо трішки вершкового масла та смажимо млинці. Тісто може здаватися густим, але так повинно бути.
- Готуємо, поки верх млинця не почне пузиритися, а краї – "схоплюватися". Перевертаємо та готуємо ще дві хвилини.
- Якщо млинець став темним, потрібно трішки зменшити вогонь.
- Подаємо панкейки з улюбленими додатками.
Смачного!
До свята та на щодень: апетитні рулетики зі свинини та сиру.