Пухкі та неймовірно ніжні: снідаємо класичними американськими панкейками

13 травня 2024, 06:13
Читать новость на русском

Джерело:

ВВС Food

Панкейки – це справжня гордість американської кухні. А особливо вони смакують, коли вдається досягнути пухкості млинців.

З цим простим рецептом у вас вийдуть справді пухкі американські панкейки, які завжди були чудовою опцією для сніданку. Подавати їх можна з медом, улюбленими ягодами або фруктами.

Читайте також Секретний інгредієнт, який змінить все: як смачно замаринувати шашлик

Рецепт американських панкейків

Час: 20 хвилин

Порцій: 4

Інгредієнти:

– 135 грамів борошна;
– 1 чайна ложка розпушувача;
– 1/2 чайної ложки солі
;
2 столові ложки цукрової пудри;
– 130 мілілітрів молока;
– 1 яйце;
– 2 столові ложки розтопленого вершкового масла (має трішки охолонути) і ще порція для смаження.

Приготування:

  1. Разом просіюємо у велику миску борошно, розпушувач, сіль і цукрову пудру.
  2. В окремій тарілці збиваємо яйце з молоком, додаємо вершкове масло.
  3. З'єднуємо суміші та збиваємо, поки не отримаємо однорідне тісто. Даємо тісто кілька хвилин постояти.
  4. Сковорідку з антипригарним покриттям ставимо на середній вогонь. Додаємо трішки вершкового масла та смажимо млинці. Тісто може здаватися густим, але так повинно бути.
  5. Готуємо, поки верх млинця не почне пузиритися, а краї – "схоплюватися". Перевертаємо та готуємо ще дві хвилини.
  6. Якщо млинець став темним, потрібно трішки зменшити вогонь.
  7. Подаємо панкейки з улюбленими додатками.

    Смачного!

    До свята та на щодень: апетитні рулетики зі свинини та сиру.