• Новини кулінарії
  • Смачні рецепти
  • Здорове харчування
  • Кулінарний гід
  • Більше
  • укр
  • рус
  • 24 Канал
  • Економіка
  • Showbiz
  • Новини здоров'я
  • Спорт
  • Техно
  • Освіта
  • Travel
  • Фінанси
  • Life
  • Київ
    • Новини здоров'я
    • Спорт
    • Техно
    • Освіта
    • Travel
    • Фінанси
    • Life
    • Київ
    • Львів
    • Дім
    • Ідеї
    • Агро
    • Інновації
    • Men
    • Нерухомість
    • Збірна
    • Актив
    • Корисно
    • Розваги
    • Games
    • Інвестиції
    • Дизайн
    • Покер
    • Auto
    • Сім'я
    • Здоров'я
    • Радіо
    • Краса
    • Кіно
    • Lifestyle
    • Fashion
    • Традиції
    • Pets
    • Бізнес
    • Закордон
  • Новини кулінарії
  • Смачні рецепти
  • Здорове харчування
  • Кулінарний гід

Правила випікання бісквіта: цінні поради кондитера

1 квітня 2021 , 13:44 - Читать новость на русском
Бісквіт – правила і поради для випікання вдома
Бісквіт / Інстаграм

При випіканні бісквіту у вас постійно формується гірка чи він осідає та більше не росте? Ліза Глінська знає кілька секретів, як правильно випікати пухкі коржі та готова поділитися цінними порадами з вами!

Джерело:

інстаграм Лізи Глінської

Талановита кондитерка Ліза Глінська поділилася з читачами цінними порадами щодо приготування бісквіту.

Читайте також Рецепт смачного печива кукіс від кондитерки Лізи Глінської: американський десерт

Як у всій кулінарії, у кондитерці існують теж правила приготування десертів та випічки. Сьогодні ми поговоримо про бісквіти.

Правильне випікання бісквіту

  • Бісквіт завжди випікають в попередньо розігрітій духовці від 160 до 200 градусів. Чим вищий у вас бісквіт, тим нижчою має бути температура в духовці, і навпаки.
  • Перед тим як випікати бісквіт, впевніться, що ваша духовка вас не обманює у температурі. Частенько буває так, що температура коливається в одну, чи іншу сторону. В такому випадку вам потрібно придбати внутрішній термометр та за ним перевіряти градуси.
  • Завжди випікайте бісквіт на середньому рівні полиці. Якщо бісквіт починає підгорати, а всередині залишається сирим – зменште градуси. Якщо навпаки – зменшуйте час приготування.
  • Якщо ваш бісквіт після випікання має горбочок, градус випікання в духовці зависокий.
  • Не відкривайте дверцята духовки до закінчення випікання, або перші 50% часу, щоб корж не осів.
  • Готовність бісквіту перевіряйте шпажкою або зубочисткою. Суха шпажка – бісквіт пропікся добре, волога – сирий.
  • Щоб бісквіт не осів після приготування – залишіть його охолоджуватись у формі, тільки потім зніміть її з випічки.
  • Охолоджений бісквіт можна загорнути в шар харчової плівки та залишити в холодильнику на ніч, або в кухні при кімнатній температурі. Волога всередині коржа рівномірно розійдеться по всьому бісквіту та він не буде кришитися.
Автор: Богданна Рибак
LifeStyle Новини Смачно Кулінарний гід

показати всі приховати

Поділитися новиною

    Вибір редакції
    • Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      22 квітня , 21:41
    • Що приготувати з домашнього сиру: поради кондитера

      Що приготувати з домашнього сиру: поради кондитера

      21 квітня , 20:40
    • Три рецепти сирної паски від Лізи Глінської: з родзинками, карамеллю та горіхами і ягодами

      Три рецепти сирної паски від Лізи Глінської: з родзинками, карамеллю та горіхами і ягодами

      16 квітня , 13:38
      Цікаво
    • Червоне м'ясо проти білого: яке корисніше й чому

      Червоне м'ясо проти білого: яке корисніше й чому

      31 бер , 15:15
    • Купили в супермаркеті неякісний продукт: як відстояти свої права й повернути гроші

      Купили в супермаркеті неякісний продукт: як відстояти свої права й повернути гроші

      7 квіт , 18:54
    • Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      22 квіт , 21:41
    • Рецепт паски без дріжджів від української зірки Ольги Сумської

      Рецепт паски без дріжджів від української зірки Ольги Сумської

      22 квіт , 20:42
     
    Новини
    • 21:41

      Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      21:41
    • 20:42

      Рецепт паски без дріжджів від української зірки Ольги Сумської

      20:42
    • 18:37

      Салат з курятиною, апельсином, горіхами та бринзою: простий рецепт

      18:37
    • 17:40

      Оригінальна та смачна пасочка з шоколадною начинкою за рецептом Лізи Глінської відео

      17:40
    • 15:25

      Як приготувати кіш з курятиною: рецепт від Яни Балог

      15:25
    • 13:48

      IKEA випустила кулінарну книгу рецептів із залишків їжі відео

      13:48
    • 12:15

      Як приготувати італійську паску Панетоне: домашній рецепт

      12:15
    попередні новини
    Більше новин
    E-mail редакції news24@24tv.com.ua
    • instagram
    • facebook
    • twitter
    • rss
    • telegram
    • 24 Канал
    • Економіка
    • Showbiz
    • Новини здоров'я
    • Спорт
    • Техно
    • Освіта
    • Travel
    • Фінанси
    • Life
    • Київ
    • Львів
    • Дім
    • Ідеї
    • Агро
    • Інновації
    • Men
    • Нерухомість
    • Збірна
    • Актив
    • Корисно
    • Розваги
    • Games
    • Інвестиції
    • Дизайн
    • Покер
    • Auto
    • Сім'я
    • Здоров'я
    • Радіо
    • Краса
    • Кіно
    • Lifestyle
    • Fashion
    • Традиції
    • Pets
    • Бізнес
    • Закордон
    news24@24tv.com.ua
    • Редакція сайту
    • Про нас
    • Редакційна політика
    • Про телеканал
    • Телеведучі
    • Відеоблогери 24
    • Технічна інформація
    • Архів
    • Правила користування сайтом
    • Політика конфіденційності
    • Рекламодавцям
    • Вакансії
    • Контакти
    • Структура власності
    Ми керуємося нормами Закону України “Про рекламу” та власною комерційною політикою. Всі комерційні рекламні матеріали позначені словами “Спецпроєкт“, “Партнерський матеріал“, “Експерт“, “Позиція” й відокремлені від журналістських інформаційних матеріалів 24tv.ua. За достовірність та зміст реклами відповідальність несе рекламодавець.

    Інтернет-виданням дозволяється безкоштовно використовувати цитати (короткі уривки) в обсязі не більше 25 % від обсягу статті (інформації), розміщеної на сайтах Компанії, за умови відкритого гіперпосилання та згадки першоджерела не нижче першого абзацу. Для друкованих видань передрук матеріалів Компанії дозволяється на платній основі та лише за письмової згоди редактора. Для мобільних додатків та SmartTV використання матеріалів дозволяється на платній основі та лише за письмової згоди Компанії.

    Усі права захищені. © 2005—2021, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
    Made by
    Залиште відгук