Кабачкова намазка, яку обов'язково потрібно подавати з хрумкими брускетами – відміна закуска до святковго та буденного столу. Вона швидка та легка у приготуванні, її легко зберігати в холодильнику.
Читайте також Відпочинок без зайвої мороки: апетитна курочка з овочами
Спробуйте приготувати кабачкову намазку вдома та вибудете приємно здивовані довершеним смаком закуски з простих і доступних інгредієнтів.
Рецепт кабачкової намазки
- Час: 1 година
- Порції: 2
Приготування:
- ️Цибулю, часник, кабачок нарізаємо, моркву натираємо на тертці.
- ️В каструлі з товстим дном підсмажуємо до прозорості на олії цибулю, додаємо моркву, тушкуємо 5 хвилин. Додаємо кабачок, часник, тушкуємо під кришкою 15 хвилин. Додаємо сіль, перець, сухий часник знімаємо з вогню і охолоджуємо.
- ️Нарізаємо кріп і з'єднуємо охолоджене рагу в чаші блендера з сирком і нарізаним кропом, збиваємо блендером до однорідності.
- ️На сковороді до золотистості підсмажуємо брускетти з 2-х сторін і подаємо з намазкою.
Смачного!