Кабачкова намазка з хрумкими брускетами, яку точно зїдять до кінця

8 серпня 2023, 20:34
Читать новость на русском

Чого ми тільки не готували вже з кабачків: рулети, торти, оладки, маинували їх та закручувалина зиму. Проте, такого рецепту ще не було.

Кабачкова намазка, яку обов'язково потрібно подавати з хрумкими брускетами – відміна закуска до святковго та буденного столу. Вона швидка та легка у приготуванні, її легко зберігати в холодильнику.

Читайте також Відпочинок без зайвої мороки: апетитна курочка з овочами

Спробуйте приготувати кабачкову намазку вдома та вибудете приємно здивовані довершеним смаком закуски з простих і доступних інгредієнтів.

Рецепт кабачкової намазки

  • Час: 1 година
  • Порції: 2
Інгредієнти:
 – 500 грамів кабачку(2 невеличких);
 – 1,5 цибулі;
 – 1 – 2 моркви;
 – 2 зубчики часнику;
 – 1 плавлений сирок;
 – 1 ложка подрібненого кропу;
 – сіль, олія, перець, сухий часник.

Приготування:

  • ️Цибулю, часник, кабачок нарізаємо, моркву натираємо на тертці.
  • ️В каструлі з товстим дном підсмажуємо до прозорості на олії цибулю, додаємо моркву, тушкуємо 5 хвилин. Додаємо кабачок, часник, тушкуємо під кришкою 15 хвилин. Додаємо сіль, перець, сухий часник знімаємо з вогню і охолоджуємо.

  • ️Нарізаємо кріп і з'єднуємо охолоджене рагу в чаші блендера з сирком і нарізаним кропом, збиваємо блендером до однорідності.
  • ️На сковороді до золотистості підсмажуємо брускетти з 2-х сторін і подаємо з намазкою.

Смачного!

Сподобався рецепт? Спробуйте також приготувати ідеальну варену кукурудзу.