Окрім цього, готувати такі котлети значно простіше. Адже вам зовсім не потрібно стояти біля плити.
Варто спробувати Смачніший ніж печінковий: елементарний рецепт кабачкового торта, який вразить всіх
Котлети у духовці
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Приготування:
- Білий сухий хліб замочіть у холодній воді на 10 хвилин, а сир натріть.
- Перець помийте, приберіть серцевину, а м'якоть наріжте дрібними кубиками. Цибулю і часник почистьте і подрібніть. Зелень помийте, обсушіть і також подрібніть.
- З'єднайте фарш, підготовлені овочі, зелень, сир, яйце і відтиснутий хліб. Посоліть, поперчіть, вимішайте, після чого сформуйте котлети.
- Деко змастіть олією, викладіть котлети й та поставте запікатися на 40 – 45 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.