Куряче філе можна готувати різними способами: варити, запікати, тушкувати та використовувати сувід. Сьогодні ми пропонуємо скористатися одним з найпростіших методів – смаження.

Читайте також Романтична вечеря у середземноморському стилі із готовими стравами від LaStrava

Але не просто обсмажити, а замаринувати та готувати у вершковому соусі зі шпинатом. Смачно – пальчики оближете!

Рецепт курячого філе в соусі

  • Час: 50 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  • Філе курки розрізаємо на ромбики, не дорізаючи до кінця.
  • Солимо та приправляємо спеціями. Кожне філе обвалюємо в борошні з обох сторін, в кишеньки теж має потрапити борошно.
  • На оливковій олії обсмажуємо часник до золотистості та прибираємо його.
  • Викладаємо на сковорідку філе ромбиками до низу та смажимо по 4 хвилинки з кожної зі сторін до золотистої скоринки на високому вогні.
  • Прибираємо філе зі сковорідки.
  • Викладаємо на сковорідку шпинат та томати, смажимо декілька хвилин та заправляємо гарячими вершками.
  • Повертаємо філе до вершкового соусу та готуємо ще по 5 хвилин з кожної зі сторін на середньому вогні під кришкою.

Смачного!