Кабачки, червоний перець і бекон – неймовірне поєднання. Приготуйте запашне літнє рагу, поки не пізно, адже насолоджуватися сезонними овочами потрібно у час їх популярності.
Цікаво Альтернатива мангала: як вдома приготувати курячий шашлик, щоб усім посмакувало
Рецепт літнього рагу
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 4
Чудова страва / Фото kwestia smaku
Приготування:
- Кабачок помийте, обріжте кінчики, наріжте кубиками та відкладіть.
- У широкій більшій каструлі або глибокій сковороді обсмажте на оливковій олії нарізану кубиками цибулю.
- Додайте нарізаний кубиками бекон (зрізавши жорстку шкірку) і смажте, час від часу помішуючи, приблизно 5 хвилин.
- Зріжте зелене листя цибулі-порею, залишивши білу і світло-зелену частини. Промийте, обсушіть і розріжте вздовж на 4 частини, потім поперек на скибочки.
- Додайте до обсмаженого бекону і перемішайте.
- Вкиньте на сковороду натертий часник і смажте, помішуючи, 2 хвилини.
- Накрийте кришкою і тушкуйте приблизно 3 хвилини, поки цибуля-порей не стане м’якою.
- Відкрийте каструлю і влийте бульйон, додайте паприку.
- Готуйте, час від часу помішуючи, приблизно 3 хвилини.
- Додайте цукіні, перемішайте, посоліть і поперчіть.
- Згодом додайте нарізаний кубиками перець.
- Помідор очистіть від шкірки і наріжте четвертинками.
- Видаліть насіння, а м'якоть наріжте кубиками.
- Додайте його в блюдо разом з томатною пастою.
- Помішуючи, готуйте близько 2 – 3 хвилин, посипте петрушкою і подавайте.